Sidevisninger i alt

mandag den 9. juli 2012

Mandagsgrineren ...



... Eller hür ? 

God Mandag allesammen ;0)

87 kommentarer:

  1. Ha-ha... Intet nyt under solen.

    SvarSlet
  2. Kære Guldborg Hin Skønne Skinke ;0)

    Næsten alt er ved det gamle ja ... men NØØØJ hvor jeg dog savner TV2-Bloggen :0(

    'Håber at alt er vel i din del af verden' !?!?!?

    Knus og kram
    Kenny ;0)

    SvarSlet
    Svar
    1. Min kære, kække Kenny!

      Her er alt også ok... men også jeg savner TV2-bloggen rigtig meget. For nogen tid siden fik jeg en mail fra tv2 med overskriften: "Vi savner dig". De havde konstateret, at jeg i flere måneder slet ikke havde logget ind på tv2, så jeg svarede dem med overskriften "og jeg savner tv2-bloggen"... så ku' de lære det!

      Jeg skrev, at jeg ikke længere havde den store interesse i at gå ind på tv2's site, når jeg ikke længere havde min blog der.

      Herinde har jeg dog kun lavet et enkelt indlæg, siden jeg oprettede bloggen, og jeg er møgirriteret over, at det er næsten håbløst at kommentere herinde via min iPad.

      Jeg var en overgang inde på 24.dk, men helledusseda hvor blev jeg træt af nogle af de bloggere, der befandt sig derinde. Jeg fornemmer, at Frankras befinder sig udmærket derinde, men jeg har haft kontakt til flere af de øvrige gamle tv2-bloggere, der blev akkurat lige så trætte af forholdene der... :0(

      Hvad kan vi gøre for at få samling på de gamle bloggere igen, tror du?

      Stort kram herfra! :0)

      Slet
    2. Kæreste Guldborg Hin TV2-Blog Savnende Trunte ;0)

      'Fik også den samme mail fra TV2 ... 'Ignorerede den, hvilket jeg tror mange af Bloggerne har gjort, så monikke TV2 er gået glip af en MASSE reklameindtægter ? 'tror faktisk at de efterhånden MÅ have erfaret at de har "gjort i nælderne" da de nedlagde Bloggen - ALLE savner den :0(

      Polysl gjorde et ihærdigt forsøg på at stable en selvstændig Blogside op med samme muligheder som TV2's gamle, men måtte desværre opgive ('Er dog sikker på at han knokler videre med det).

      Jeg holder mig til "Blogspot" grundet dens muligheder for selv at kunne etablere baggrunde/interface ('har bare ikke haft tid til at lege med HTML på det sidste).

      Den eneste PC hvor jeg har en virkende 3DS MAX, står i soveværelset hvor jeg ikke må ryge og jeg KAN bare ikke være "kreativ" uden et ligkistesøm i den ene pote *G*

      Hvorom alting er ... det er skønt at modtage en hilsen fra dig i ny og næ *S*

      Med ønsket om at du og dine må befinde Jer på bedste vis.

      Knus, Kys & Kærlige Kram
      Kenny ;0)

      Slet
  3. hej Kenny

    Hvordan er din ferie gået som alene hjenmme dreng? Jeg er lidt ked af at du ikke gider skrive mere. Synes du vi skal droppe det?

    Knus Buggi

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Annapige ;0)

      Vi skal ikke "droppe" nogetsomhelst nej *s*

      "Ferien" er gået stille og roligt tak - bortset fra at Cody har "sit-down" strejket et par gange og nægtet at spise fordi Mor ikke var hjemme :0/

      Helles ferie blev ødelagt af knægtens kæreste (hun har ADHD) som ikke ville deltage i NOGETSOMHELST og lukkede sig inde på værelset - tror også knægten blev lidt skuffet :0/

      Helle kom hjem igår - MED GAVER ;0)

      Et par TOTALT-fede Ferrari gummisko, en sej Ferrari Pit-poloskjorte, en mindre udgave af vores Ferrari-fane og en af de nøgle-remme at hænge om halsen (også Ferrari selvfølgelig) ;0)

      Derudover har hun bestilt en uges ferie i Italien til os begge til September - desværre ligger det 200Km fra Maranello, men vi vil se om vi kan finde en tur dertil, måske bruge 2 dage på det ;0)

      Knus altid
      Din Kenny ;0)

      Slet
    2. PS:

      'Glemte at nævne det par "RayBeri" solbriller i "Stars & Stripes" og årets Hawaii-skjorte (SKAL have en ny til hver sommer) *GG*

      Slet
  4. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

    SvarSlet
  5. my beloved Kenny

    hvor er jeg glad for, at du ikke dropper det. Savnede dig. Dejligt at høre, at I skal til Italien. Helle ved lige, hvad der er godt for dig. Super. Farrari rødt rules.

    Ærgeligt, at bad mood skulle ødelægge ferien.

    Du ved, at jeg har kigget efter noget, der ligger naturskønt som jeg ville købe. Nu har jeg fundet det, men vil slet ikke give prisen. De har selv givet 1.8 mill i 2000 og har ikke lavet nogle forbedringer i huset. Og nu vil de have 6.5 mill for det. Øv. Jeg har mukket lidt over det.

    Men så siger min kæreste, hvorfor skulle vi ikke købe noget i Spanien eller Italien. Og så have en båd i Middelhavet. Det skal jeg lige overveje kraftigt. Jeg kan ikke have min selvstændige biks og have båd og hus i Spanien. Så kommer jeg aldrig derned.

    Jeg aner virkelig ikke, hvad jeg skal. ØV ØV. Og vi kommer ikke på ferie i sommer. Nyt tag spænder ben for det. Vi har lige fået nye vinduer. Det ser knaldgodt ud.

    og med det lorte vejr vi har ville det være dejligt med en tur til sydens sol.

    Mit lille barnebarn har haft navnefest og fik Barca tøj af nogle fodboldkammmerater. Hun er et halv år og ser profi ud i tøjet. he he

    I går var jeg i MR scanning, så må jeg håbe, at mit knæ snart kan blive ok igen. Ortopæd kirugen siger, at jeg ikke har noget at være bange for. Håber han har ret.
    Knus fra din Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Anna ;0)

      Sælg stutteriet og FLY(G)T !

      For 30 år siden lejede mine forældre sig ind en pænt stor GAMMEL lejlighed på Østerbro.

      Den var i så ringe stand, at "den gamle" satte et håndværkershak til at renovere den for 1.000.000.- ... dette tog 8 måneder.

      Da han pensionerede sig for at flytte til "sydligere himmelstrøg", forventede han et vist afkast af sin investering i boligen.

      Ejendommens havde skiftet ejere i mellemtiden - købt af nogen med "Jurister" i navnet ...

      Vedkommende som skulle overtage lejligheden, lagde et tilbud på 18.000.- TO DAGE før de skulle flytte ud.

      Jeg var tilfældigvis "hjemme" og svarede da telefonen ringede: "HVAD SIGER DE ? 18.000.- for 1 Million ??? ... Nu er min Far ikke til stede, men jeg KAN fortælle Dem at min Far vil sige som jeg: at De IKKE får NOGETSOMHELST andet end det "nagelfaste" for DÉN pris - FARVEL".

      Fat i værkstøjskassen at begynde at hive ALT "ikke nagelfast" ned.

      Far kom hjem fra arbejde, så hvad jeg havde gang i og blev STIKTOSSET - indtil jeg fortalte ham hvad "tilbuddet" havde lydt på ... dér fattede han selv værktøjet at deltage i nedhivningen.

      3 dage senere, da den nye lejer troede han skulle nyde en millioninvestering for 18.000.- var ALT væk.

      Var det DJØF ? - jeg tror det ...

      Nu 30 år senere, er det kun 4 klædeskabe i mit soveværelse der er tilbage af den Millioninvestering.

      _____________________________

      For 35 år siden, mens der var avis-strejke, faldt min Mor (der var trykt nogle få aviser før strejken) over et knaldtilbud på et gammelt sommerhus (med 2 gæstehuse - det ene med badeværelse) på en 8000M2 grund ned til vandet i Nordsjælland.

      De købte det for 1.100.000.- kontant.

      Over de næste 15-16 år blev hovedhuset istandsat, fik nyt tag (der var græstag ved købet), 45M2 (eget design) træterrasse med havudsigt og stor udestue.

      Haven holdt Far og jeg så en Japansk "Bonzai"-dyrker ville blive Grønlillahalløjfarvet af misundelse/respekt.

      For 17-18 år siden, blev den bageste halvdel af grunden (med huse) solgt til rimelige penge ... til en ADVOKAT, som fældede halvdelen af træerne og siden har ladet haven gå i forfald :0(

      Vi designede et nyt hus helt ned til byggegrænsen og holdt højden så lav at vi ikke generede havudsigten fra det gamle.

      Også hér viste min kontornussende Far sine evner udi det botaniske.

      Sidste og forrige sommer, efter Fars bortgang, har jeg holdt haven så han sikkert smiler når han ser ned fra himlen ...

      Mor og jeg aftalte at vi skulle starte tidligt i år - få haven gjort klar, fylde plantekasserne med blomster ... være klar til at familien kunne være sammen deroppe i weekenderne ... at hun kunne underholde venner og hendes dejlige naboer som hun plejer et par gange hver sommer ...

      ... og så bliver hun ramt af en hjerneblødning, kan ikke bruge benene og korttidshukommelsen er røget fløjten ...

      For 4 år siden købte min Far en lækker lejlighed hvor de skulle "leve lykkeligt til deres dages ende"...

      Dén skulle også sættes i stand før de flyttede ind - på en måde er det vist heldigt at Far døde inden de nåede at flytte ind at bo der sammen.

      Sidste sommer blev Mor overrasket af en MEGET nær ven - hun havde ryggen til ham, men han kaldte hendes navn - hun vendte sig, fik et knus og spurgte: "Hvordan vidste du at det var mig ?" ...

      Han svarede: "Jeg kender kun ÉN som kan gå i høje hæle som du kan" - 77 år gammel ...

      LIFE ISN'T FAIR ... And then you die :0(

      ____________________________

      ... og så til noget helt andet *s*

      Børn i "club"-tøj er bare noget af det cuteste der findes *s*

      I vores nabo-opgang er der en bette knægt som altid render rundt iført en Ferrari T-shirt ... overfor os i gården, er der også en "Barca"-knægt ... ;0)

      Ønsker dig alt det bedste med dit knæ ;0)

      Knus og kram
      Din Kenny ;0)

      Slet
    2. PS:


      _______________________

      Har jeg nogensinde fortalt dig om første og sidste gang jeg red på en hest (pony) ?

      Min lillesøster var "hestepige" som enhver 11-årig.

      Hun frekventerede "Damgården" som lå 100M fra hvor vi boede den gang.

      En aften kom hun ikke hjem derfra til spisetid, så jeg blev sendt over at hente hende.

      "Vil du ikke prøve at ride ?"

      Why not - det var i ridehuset, så jeg satte mig op at ride et par runder ...

      Pludselig blev ladeporten åbnet, hvorefter uhyret stilede direkte efter udgangen ... UANSET hvor meget jeg trak i seletøjet, strøg bæstet direkt UD ... eneste løsning: AT sætte benene i gulvet og lade mini-araberen smutte ud mellem dem - det har visse fordele at være langlemmet *G*

      Slet
  6. Du kan ikke se at jeg griner meget lige nu. Kenny,
    jeg er helt vild med dig. Du er så sjov. Håber at Helle passer godt på dig. he he

    Jeg synes også, at man skal betale for det, folk har ladet. Det skal respekteres, sådan som din far gjorde.

    Men når de har købt huset i 2000 og det ikke er gjort noget ved det siden 1991, vil jeg ikke give 4 mill mere. Jeg synes, de er lidt dumme. Hvis de ville have de penge skulle de have sælges det i 2007. Men nu er den ikke så meget værd mere. Det har været til salg i over 2 år og de er flyttet.
    Huset har ikke godt af at stå tom. Det ligger lige ud til vandet og båden må ligge der gratis. Og så er det helt ugenert. Og så har jeg altid ønsket mig en rum hvor der var en snookerbord. Og det er der lige præcis

    Når det ikke skal være det hus, og hvis jeg skal af med alt det jeg har arbejdet op, pu ha det er svært. Børnene og de unge, der kommer her vil blive kede af det.

    Men det er altså også besnærende med varme og sol.

    Den helt røde bluse er Spanien. Barca har rød og blå bluser.

    En masse kysser herfra din Anna

    SvarSlet
  7. PS.

    Viste dit billede til min ældste datter og spurgte om hun kunne se, hvem det ligenede. Morfar sagde hun og tog sig til munden af forbavselse.

    knus Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Kæreste Annapige ;0)

      "Varme og sol" ... INTET kan slå det !

      De 17 år mine forældre havde huset i Spanien, nåede jeg aldrig at opleve det om sommeren - der var Mor og Far herhjemme.

      Dertil skal dog tilføjes at vi har tilbragt Julen dernede 8 gange og jeg SKAL sige at det er en fornøjelse at kunne sætte sig på terrassen udendørs Juleaften.

      Én Juleaften var der så pas varmt at en "springfrø" af en art, hoppede forbi min Mosters ansigt at agere "Spiderman" på døren ind til stuen - det smukkeste lille grønne væsen ...

      Huset blev solgt sidste år ... 5 Mil. mindre end det ER værd ... 'Lægger nogle billeder ind "du ved hvor" på et tidspunkt ... 'skal lige finde dem (hvis jeg kan) ... Ellers kan du se beliggenheden på Google Earth hér:

      Lat: 36°31'16.82"N
      Long: 4°58'22.92"W

      __________________________

      Du har fortalt det med Morfar tidligere, men no worries ... Morfædre er de bedste i verden' ;0)

      Hvis ikke mit livs lys havde aborteret mit barn i '86 (hun var ikke gammel nok sagde hun), kunne jeg faktisk have været "Morfar" idag :0/

      Historien bliver ikke bedre af at jeg træffer "hende" hvert år i Mors sommerhus, hvor hun fremturer med 3 børn af 2 forskellige fædre, den ældste er 1½ år yngre end mit barn ville have været (utroligt at man kan blive "gammel nok" i løbet af 1½ år) - hendes forældre er min Mors genboer - jordens sødeste mennesker (DE forstår hende iøvrigt heller ikke) ...

      Nu har jeg min elskede Helle, men jeg vil og kan ikke lægge skjul på at "hun (fra den gang)" gør mig endnu blød i knæene hver gang jeg ser hende ... Cody er vild med både hende og hendes børn - han kan måske mærke noget !? ...

      Hverken min bror eller jeg har børn - vi har ikke følt at vi kunne give dem en opvækst med samme eventyr som vores egne.

      Min lillesøster har 2 pragtfulde børn - hun var heller ikke gammel nok til at huske Østen og USA, så hun er godt gammeldags DANSK - ikke derved sagt at hun er naiv og godtroende - tværtimod - hun har en solid studentereksamen, har studeret kunsthistorie, er suveræn fotograf og kan, som sine brødre, ALT med hænderne selvom hun ligner en Barbiedukke - hun er SMUK og har hovedet solidt plantet på skuldrene ...

      Da Far døde, var det hende som holdt resten af familiens hoveder oven vande og sørgede for ALT ;0)

      K,K&KK
      Altid din
      Kenny

      Slet
  8. Sødeste Kenny boy.

    Jeg vil se frem til billederne. Jeg holder vildt af dig, og har meget svært ved at klare, at du skal sidde i lejligheden på Østerbro alene med Cody og naboens hund juleaften en gang til.

    Det var lige på det tidspunkt, jeg rigtig fik øjnene op for vilket fantastisk menneske jeg synes, du er. Så fuck al den politik. Det er livet, der er vigtigt. Og værdierne for livet er vi enige om.

    Knus din Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Kære Anna ;0)

      Det har været mig UMULIGT at kunne/ville fejre Juleaften med familien siden min Fars bortgang.

      Forrige år holdt Mor 2. Juledagsmiddag hvor min Bror, hans hustru og hendes Mor, Helle, hendes knægt og jeg var med - det var svært at se Mor forsøge at holde humøret oppe ...

      Nu må familien så finde ud af hvad der skal ske efter hjerneblødningen - Mor kan endnu ikke bruge benene, korttidshukommelsen er væk og hun har både lejligheden og sommerhuset ... 'tror ikke dét holder i længden.

      Ingen fra vores side af familien har råd til hverken lejligheden eller sommerhuset ... min Søsters mand har, men sommerhuset ligger ikke i Tisvildeleje, så det er han ikke interesseret i.

      Det var slemt nok at skulle tage til Spanien at tømme huset ... værre bliver det når/NÅR Mor skal flytte i "beskyttet bolig" ...

      Jeg er trist til mode ...

      K,K&KK
      Din Kenny ;0)

      Slet
  9. Åh min skønne dejlige Kenny

    Jeg bliver helt ked af det på dine vegne. Jeg forstår din tristhed. Mine forældres sommerhus solgte jeg. Jeg kunne ikke nyde at være der mere, efter de ikke var der længere. Jeg blev ked af at komme der, selvom det var et gudsbenådet sted. Følelsen af at skulle af med noget af ens historie gør ondt. Det er meget mere end sommerhus, der ligger der.

    Da jeg havde besluttet at finde et sommerhus til min ældste datter, der var blevet gravid og desperat over at skulle være i København i lille lejlighed med baby, tanken kunne hun slet ikke forliges med. Derfor ville jeg finde det sommerhus til dem, så de kunne tage derud og slappe af.

    Det første vi faldt for var en datter der skulle sælge sin mors hus. Der var så mange følelser forbundet med at gøre det at jeg hurtigt kunne se, at hun slet ikke ville af med det.

    Og det er ikke solgt endnu.

    Så vi fandt et andet, som ligger super godt og de er flyttet derud, og har en lille lejlighed med folkeregister adresse ved siden af. Det har ved siden af huset et anneks med to store værelser og det er perfekt, når vi besøger dem.

    Jeg tror det er en god ide med en beskyttet bolig til din mor. Den er fornuften der taler her. For er hendes korttidshukommelse væk, er hun temmelig handicappet. Og i kraft af at hun ikke kan bruge sine ben, skal hun have en del hjælp for at klare dagen.

    Kunne håbe at det bliver et lille rækkehus, hvor hun kan nyde at komme udenfor.

    Tror du ikke at din søster bliver samleren i familien nu, hvor din mor ikke kan klare det længere? Sådan er det næsten altid i familier. Kvinder samler.

    Kenny, har du og Helle en andelslejlighed? Og er jeres økonomi stram, så I ikke kan spare op til udbetaling i et eller ande? Måske i syden?

    Det kunne jeg håbe for jer. Du får lige et nummer

    http://www.youtube.com/watch?v=AiC7ZX5K9L4&feature=BFa&list=AL94UKMTqg-9BikuP10qHdI-_nQkw2H_qX

    Tusin KK& KK & KK din Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. "Hello" kæreste Anna ... ;0)

      Jeg ville ikke flytte herfra om så jeg fik penge for det.

      Ghetto og Altid ligger begge indenfor 2 'nutters gang herfra - vi bor lige ved hvad der er kåret som Danmarks bedste handelsgade.

      2 'nutter fra S-tog - 5 'nutter til indre by - 10 'nutter til min Bror ...

      Andelsboligen er nu 1.200.000.- værd ...

      Min Søster havde den som lejebolig da jeg flyttede ind (da hun flyttede ud) ...

      Den blev lavet om til andel formedelst 40.000.- , som min Far betalte (stadig i hendes navn).

      For 6 år siden var jeg rimeligt "forsumpet" og havde misligholdt boligen, hvorfor jeg blev truet med udsmidning ifald jeg ikke satte den i stand.

      1 år senere havde jeg installeret nyt køkken og havde faktisk lavet en "Fra skrot til slot" med resten ...

      Ejendommen fortalte at det rent faktisk var lovligt muligt for mig at "købe" andelen formedelst Kr.1.- ...

      Dette behagede ikke "svoger" som mente at det var "skattemæssigt uansvarligt" og at jeg kunne risikere at blive straffet på et senere tidspunkt, hvorefter jeg nærmest blev tvunget til at underskrive et skyldnerbevis på 870.000.- (fra 40.000.- til 870.000.- fordi JEG satte lejligheden i stand!?) :0(

      __________________________

      Vores økonomi er bestemt ikke "stram", men der er ikke plads til opsparing i den omfang vi taler om.

      Det sted i Spanien hvor jeg evt. ville bo, er nu overrrendt af den Russiske Mafia.

      Det sted jeg ALLERHELST ville bo, er Californien, men USA forventer:

      1: At man dukker op med en ORDENTLIG sæk Dollars.

      2: At man kan bidrage med noget ekstraordinært.

      Altså det stik modsatte af hvad der gør sig gældende herhjemme ...

      Desuden vil jeg ikke overlade mit fædreland i uansvarlige politikeres hænder - du ved hvem jeg mener *G*

      Nu er pap-knægten snart 19, så han flytter vel (forhåbentligt) "hjemmefra" indenfor de næste 15 år (*G*), så kan jeg få mit hobbyrum tilbage og måske få sving i kreativiteten igen ... !?

      K,K&KK
      Kenny ;0)

      Slet
  10. tusind, altså min pc hmummmmmm.

    SvarSlet
  11. sødeste Kenny

    Mit liv er så meget anderledes end dit. Og alligevel så................

    Jeg bor et sted hvor ingen kan se, om jeg går splitter nøgen rundt eller kan høre om jeg spiller hård rock med 600 W, men så ligger alt jo ikke lige ved siden af mig. Sådan har jeg haft det for mange år siden. Og det var så fedt at venner og famile bære lige kom forbi. Men sådan er de ikke nu.

    Det var lidt svært at vænne sig til, men nu ville jeg ikke bor sådan igen. Jeg elsker, at jeg kan gøre, som jeg vil uden nogen kan sige noget til det.

    Jeg kan ikke klare russiske mennesker, når jeg er på ferie. De ødelægger alt, sådan synes jeg. Dem går jeg langt væk fra.

    Tænk hvis vi havde købt et hus i Spanien og der pludselig kom en masse russiske mennesker der. Så kunne jeg i hvert fald blive meget ked af det. Pu ha

    Det kom der helt sikkert ikke her, he he

    http://www.boliga.dk/map.aspx?id=496909

    Knus, kram, kys og k.... Anna

    SvarSlet
  12. Annapige ... ;0)

    Huset i Spanien blev sat til salg 1½ år før Far døde.

    Der var både Arabere og Russere som viste stor interesse, men de pressede prisen for meget.

    Lykkeligvis endte det med at det blev solgt til et Norsk ægtepar som allerede er blevet gode venner med "de gamle"s gamle venner i urbanisationen ...

    Faktisk er de de så ovenud lykkelige for huset, at de har skrevet "takkebrev" til min Mor.

    Hele familien er glade for at huset er faldet i "gode" hænder ...

    Vore ex-genboer har lagt åben invitation til os ifald vi skulle bruge en overnatning eller to.

    De tog even turen fra Spanien til Danmark for at deltage ved Fars begravelse - VENNER ...

    Der var 3 Norske ægtepar i nabolaget - 1 gang årligt tog hele flokken på bil-tur i en uge ...

    De var uadskillelige selvom der var 10 års forskel mellem dem, både opad og nedad ...

    Når de bestilte bord til 8 ved retauranterne i området og fik navnet på ligegyldigt hvem af dem som bestilte, lød det prompte: "AAHH "Los Banditos" ..." ... dét sagt om 4 aldrende ægtepar - med de varmeste følelser.

    Da vi var nede at tømme huset for 3 år siden, smuttede vi forbi yndlingsrestauranten ... Mor, Bror, Søster og mig ...

    Vi satte os i baren at vente på et bord ...

    Bartenderen spurgte: "Hvor er El Signor ?" ...

    Han blev helt lam i ansigtet da Mor fortalte at Far var borte ...

    Vi fik besked på at blive siddende - drinks "on the house" og da det bedste bord på terrassen blev ledigt, fik vi det - selvom andre havde reserveret.

    'KÆÆÆÆÆÆÆÆÆFT hvor jeg savner det dernede ... At sidde at dyrke "people-watching", BILER som får mig til at savle ... en betjening som var født af respekt fremfor frygt (anstændighed fremfor mafia-"respekt").

    Det var "underholdende" at etablere hvordan værtshusene/barerne havde indbyrdes "kaldesignaler" til hinanden når politiet eller mafiaen dukkede op i havnen ...

    Hvis det var civilklædt politi - blev et bestemt musik-nummer spillet EKSTREMT HØJT ...

    Hvis det var mafiaen, gjorde ditto sig gældende med et andet nummer ...

    Den gamle borgmester (Jesus Gil) dernede (lidt af en Peter Brixtofte type) ville ikke tillade Russere at købe bolig/grund ... vel vidende om hvilke følger det ville afstedkomme.

    Han blev sat i spjældet fordi han købte fodboldtøj til sit yndlingshold (husk Brixtofte) ...

    Siden kom en socialistisk borgmester til ...

    Han åbnede sluserne for den Russiske indvandring ...

    Umiddelbart efter blev 3 uskyldige mennesker dræbt i en frisørsalon fordi russerne var ude efter én person ...

    Min Mors frisør (med løse håndled - bevar ham - Mor elskede ham) var immigrant østeuropæiskfra - han lukkede biksen da mafiaen dukkede op - skulle ikke nyde noget.

    Nu er Nueva Andalucia blevet Russernes paradis :0(

    Der findes alletiders roman som allerede for 20 år siden omtalte mafiaens indtog i området: "Kaninjægeren" eller bare "Costa Del Sol" ...

    'Kan ikke finde den, men når jeg gør, skal du nok få besked på AT LÆSE - NÅH ...

    K,K&KK
    Din Kenny ;0)

    SvarSlet
  13. Pu ha min dejlige Kenny

    Det var bare så godt, at det blev norske menneske, der købte det. Og hvor er det altså sødt af dem at skrive til jer. Og at I kan komme til naboer. Jeg bliver helt glad, når du skriver sådan om andre mennesker.

    Det vil jeg glæde mig til at læse, når du finder det.

    Når vi har været på ferie og dykker, så kommmer vi ud på båder sammmen med andre, der også skal dykke. Vi spiser på båden. Og det er alitd for fint mad. Vi har prøvet en gang og den var også sidste gang, at vi var sammen med de nye rige russer.

    De for forfærdelige at være sammen med. De sked på dem, der havde båden og smed rundt med det dejlige mad. Det kunne de ikke lide, sagde de.

    Efter det, spørger vi altid, om der er russer med. Og de kan godt forstå os. Efterhånden er der ikke rigtig nogen, der gider at dykke sammen med dem mere. Englænder gider heller ikke. og Tyskerne gider slet ikke.

    De har været kommunister så længe at de slet ikke kan finde ud af at opføre sig ordentligt, når de har penge. Deres kærster er ofte smukke, men ligner ludere på den måde de klæder sig. Og jeg er ellers ikke så sippet.

    Når man er rig, skal man ikke skilte med det. Det sidder så godt i mig. Det er jeg opdraget til ikke at gøre. Og jeg bryder mig ikke om, at nogen gør det.

    Når nogen på EB siger, at jeg er misundelig, ved jeg, at jeg har gjort det godt. he he

    Det er så dejligt at du gider fortælle så meget fra alle de steder du har været.

    K,K&KK Din Anna.

    SvarSlet
  14. Min uvertrufne lækreste cyper ven

    Du er ikke overlegen. Du skal ikke høre på sådan noget fis.
    Uanset hvad der siges i andet forum holder jeg vildt af at kunne ytre mig frit til dig. Og jeg ville meget nødig undvære det vi har. Tusind kys Anna

    SvarSlet
  15. uovertrufne skulle der stå. Det kan ikke passe at jeg ikke kan skrive hurtigt uden at nogle bogstaver falder ud.

    SvarSlet
  16. my beloved

    http://www.youtube.com/watch?v=0hNIkTrzzhE&feature=list_other&playnext=1&list=AL94UKMTqg-9BMPh5xjuayUyMvHgcTNcVE

    6 K `er din Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Sweet Anna ;0)

      I'm lovin' it - tak *s*

      Knus, Kys & Kærlige Kram
      Din Kenny ;0)

      PS: Originalen: http://www.youtube.com/watch?v=DHXpnZi9Hzs er heller ik' så ring' *s*

      Eller: "Morning Has Broken": http://www.youtube.com/watch?v=FP7Ry9MfkQU&feature=related
      ..................

      And now for something completely different: "If You Leave Me Now": http://www.youtube.com/watch?v=OlKaVFqxERk&feature=related
      ..........................

      ... og tåreperseren over alle: "Seasons In The Sun": http://www.youtube.com/watch?v=DH5R2EoN6m8

      Slet
  17. tusind tak for den dejlige musik min skønne fyr.

    jeg har haft en fantasi om dig omkring det tidspunkt du skrev til mig her. Jeg sad udenfor i solen med et glas vin og ventede på at min bon fire skulle blive klar til bøfferne.

    Pludselig så jeg dig for mig stå henne ved grillstedet, jeg gik hen til dig og lagde dig ned i græsset........ du er nødt til at sige, hvis jeg skal fortsætte med at fortælle. For det er meget uvant for mig at skrive om. he he

    Det er ikke så uskyldigt cyber kæreste agtigt.

    http://www.youtube.com/watch?v=hqyc37aOqT0
    Kys og kærlige knus din Anna

    SvarSlet
  18. Kæreste Annapige ;0)

    UHADADA ... Nu rødmer jeg DYBT *s*

    Hvad tror du din mand eller min Helle ville sige hvis de læste det ? *G*

    Selvom jeg er dybt smigret, syn's jeg det går helt fint så længe vi holder det på det platoniske plan *s*

    K,K&KK
    Din Kenny ;0)

    SvarSlet
  19. Kæreste Kenny.

    Min mand kigger mig ikke over skulderen, he he. Han er vist ret sikker på mig. Og det kan han også være. Dog skal han ikke se dette, hvilket han heller ikke gør. Jeg tjekker heller aldrig ham.

    Fantasi er ikke det samme som virkelighed, dog er tankerne der, så....... Men min sødeste cyber ven, vi holder det på lødigt plan.

    Du behøver ikke rødme videre. Jeg er ked af at være gået over stregen. Det er faktisk ikke noget, jeg nogen sinde har prøvet før, så usikkerheden har vist sine tydelige spor her. he he

    Du skal høre mere i den genre. Nu vil jeg gå ud for at gøre noget så ophidsende som at male vinduer. Håber på at blive færdig i dag.

    Håber I nyder det dejlige sommervejr.

    Kys og knus din Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej min Annapige ;0)

      'Fik nydt det gode sommervejr igår tak.

      'Skulle til barbereren at have fjernet "Mourinho"-fritzen, så jeg dukkede op og håbede på en hér og nu tid klokken 11 - "åbner først klokken 13" ... hjem igen at sende papknægten ned til Computer City at erhverve sig en ny taske til sit kamera (han havde sq ødelagt min gamle til video'en som han lånte med til Spanien :0( ...) ...

      Afsted igen til åbningstid - no dice, men heldigvis sad en kær ven (ham med Pacemakeren) og hans kæreste på "bænken" på "pladsen" overfor barbereren, så jeg smuttede over til dem at holde øje med biksen og blev trakteret med en lille Underberg *G*

      10 'nutter senere dukkede barbereren endelig op, så jeg styrtede derover ... "Desværre ... jeg har den kunde ommelet, så du komme chebage om ½ chime" ...

      Over på "bænken" igen ... dennegang med både Tuborg og Underberg og en påmindelse om at han fylder 50 idag (26-07), samt en flov forespørgsel om han kunne låne 200.- ...

      Jeg spurgte om han kunne huske de 300.- han lånte for 1½ år siden ... Det kunne han.

      Whatever ... jeg gik over til hæveautomaten, stak ham 400.- og sagde: "Tillykke med imorgen og nu er vi kvit" - han forstod ikke en skid af det og spurgte "HVORFOR ?" ...

      "Fordi du er en VEN som jeg elsker !", og så tudede han - svært at se en en over 2 meter høj halvskaldet rockertype med "motherfuckerskæg" blive helt blød i ansigtet ... og så trillede jeg også en tåre *S*

      Hans kæreste ville overraske ham på dagen, men var også flad - de er begge på bistand.

      Hun fortalte at hun havde aftalt et mindre lån hos en anden ven, men jeg stak hende alligevel diskret en ekstra "hund".

      Nu vil jeg gå 2'eren med Cody og smutte forbi "bænken" at ønske tillykke med dagen ... *BBL*

      Som altid...
      K,K&KK
      Kenny

      Slet
  20. hej Kenny

    Du får lige denne her med Bruce

    http://www.youtube.com/watch?v=l2zk56DDjGc

    knus Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Annalove ;0)

      Han er bare ALT for charmerende og lækker ... 'bare synd at hans næse er så spids (hentydning til hvordan "Jimmie Dix (Damon Wayans)") beskriver "Joe Hallenbeck (Bruce) for datteren i filmen "The Last Boy Scout ( http://www.imdb.com/title/tt0102266/ )"

      Tænk ... han er "kun" 4 år ældre end mig, men kun 2 år lækrere - især med min nye "fritz" *GG*

      Barbereren ville ikke give mig en "Buzz-Cut" igår ... 'fik at vide at jeg er blevet "for tynd i toppen" - DYBT DEPRIMERENDE, men jeg fik listet ham udenom så jeg med en smule voks og lidt friseren godt kan etablere "HANGAR-SKIB" alligevel, vel at mærke at det ingenlunde ligner hentehår *G*

      Som altid
      K,K&KK
      Altid din Kenny ;0)

      Slet
  21. Hej Kenny boy

    Kender du noget til Aligante? Costa Blanca. Hvordan det er der, og hvem der ejer de forskellige ejendomme der?

    Håber du har ekspertice i området he he

    Knus din Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Godmorgen Annapige ;0)

      'Har aldrig været i Alicante, men tilbragte et par uger i Benidorm (32Km derfra) i 1974.

      Dér var meget turistpræget allerede dengang.

      Strandene skulle være fantastiske (deraf navnet "den Hvide Kyst") og FYLDT med Englændere i højsæsonen *G*

      God tur ;0)

      K,K&KK
      Din Kenny

      PS: Blev du færdig med at male vinduer forleden ?

      PPS: Vitaminerne hjælper åbenbart ikke på trætheden - 'lagde mig at snuppe en Morfar igår klokken 14 og vågnede først 18 timer senere :0(

      Slet
  22. hej min dejlige Kenny

    Kräuterblut skal du købe og du vil mærke en forskel i løbet af 14 dage. Det kan købes i Bilka, Matas, og Apoteket. Da jeg var gradig blev jeg pludselig meget træt og kunne sove kl 21 i stolen om aftenen. Jeg manglede jern.

    Og så sagde min jormoder, at jeg skulle købe det. Og en md efter blev jeg tjekket hos lægen, og han kunne slet ikke forstå, hvad der var sket. Min blod procent var steget 2 procent på så godt tid.

    Det smager lidt at jern, så det er fint at drikke lidt juice lige bagefter.

    Jeg er sikker på at det kvikker dig op. Og det er smadder sundt. Dog ikke noget læger i almindelighed siger til patienter.

    Jo jeg er færdig med at male vinduer. Det ser tæske godt ud.

    Tak for din espertice.

    Er du tyndhåret, så er hentehår som du så heldigvis ikke har,noget af det værste fyrer kan have.Det ser virkelig dum ud. Så helller meget kort klippet. Det synes jeg faktisk set godt ud til mange. Og hvorfor skulle det så ikke være pænt til min dejlige Kenny? Det tror jeg bestemt.

    Jeg nyder meget at vi kan skrive sammen her.

    Rigtig god week end til dig og Helle. Knus og mange kys fra din Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

      Slet
  23. ØV ØV ØV søde Kenny

    Jeg kan ikke se linket. Google siger det ikke er rigtig stavet. Og det er jo bare kopieret. Hjælp mig! Jeg vil så gerne se det. Og jeg kunne ikke drømme om at sige eller vise det til nogen.

    Knus din Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

      Slet
  24. Min vildeste skønne Kenny

    Efter at have bøvlet med at få mi PC til at acceptere en ekstra E mail, som ikke lykkedes uden at lave kludder i noget andet, så det blev droppet. Jeg er jo ikke PC Einstein, nærmere imbecil på området. So far so good. Jeg fik en lys ide.

    Yessir yessir yessir !!!!!!

    Jeg sendte den til min egen E mail og Vupti!!!!

    Den er så sjov, at jeg grinede i lang tid efter. Og den er super godt lavet. Du er da for lækker, he he

    Hvem er Helle af dem? Er det hende med den hvide hat? Hun ser i hvert fald sød ud.

    Jeg synes, at jeg kunne se Nanna Ditzel stole hos jer. He he, det har jeg også. Var det Cody, der gik rundt?

    Spørgsmålene vælter over hinanden.

    K,K&KK din Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Kæreste allersødeste Annapige ;0)

      Godt at du fik det til at virke - det er vores kære overbo som har etableret videoen.

      Min Helle (overboens trunte hedder OGSÅ Helle) er hende den berusede med djævlehatten som ikke kan synge *GG*

      Hunden som gik rundt er overboens "Chili" - min første hund i ejendommen - 'fik lov at passe hende i 2 uger for en del år siden da overboen var underbo og skulle på ferie. Hun har haft et rimeligt anstrengt forhold til Cody (HVAD FAEN TÆNKER DU PÅ KENNY - JEG KAN KUN VÆRE DEN ENESTE HUND I DIT LIV), men nu har de været så meget i hinandens selskab at hun næsten kan acceptere hans tilstedeværelse - NÆSTEN *GG*

      Stolene VAR nede fra "de gamle"s hus i Spanien - de fyldte for meget, så nu har vi fået et par "Palermo-(Leif) http://shop.ilva.dk/produkt/56000559/palermo?maingroupurl=stole&webgroupid=18 i stedet.

      K,K&KK
      Din Kenny ;0)

      Slet
    2. Hej Smukke pirat

      Jeg synes, at Helle med djævlehuen er super sjov. Jeg elsker, når folk giver den fuld skrue, som hun gør i sangen, he he. Det må være skønt at bo et sted, hvor man har det så godt med hinanden.

      Men hvem ville ikke have det dejligt sammen med dig?

      Jeg havde forestillet med, at Helle var mørkhåret, som hun også er. Hvilken farve øjne har du? Det synes jeg er svært at se.

      Knus og kys Anna

      Slet
    3. Annapige ...

      Vores nuværende overnabo/forhenværende underbo og jeg har ikke nydt det bedste "fællesskab" de første 4 år jeg boede her.

      Han er/var "musiker" udi det tangentmæssige.

      SVÆRT belastende var det at nyde hans anstrengte forsøg på at etablere en sammenhæng ved "Ebony & Ivory" flere timer i døgnet ...

      Hans evige tangent-tryk blev så belastende at jeg "tabte" mine håndvægte på gulvet - MANGE gange dagligt.

      Heldigvis traf og giftede han sig med SIN Helle for 11 år siden - HUN kunne HELLEr ikke holde tangenttramperiet ud, så både hun og jeg slap for videre udskejelser udi den musikalske eksperimenteren.

      Hvordan han og jeg nogensinde har kunnet lægge "krigen" bag os, er mig endnu en komplet gåde, men som tydeligt demonstreret ved vedlagte video, er det lykkedes os at etablere et bedre end godt naboskab.

      Når HAN er fortvivlet over SIN Helle, kommer han ned til mig ...

      Når JEG er fortvivlet over MIN Helle, smutter jeg op til ham ...

      Ergo har vi på en måde "HELLE" hos hinanden *G*

      Det bedste er nu når han, Helle, Helle og jeg sidder i gårdmiljøet at nyde solens sidste stråler - Endnu bedre er det når vi tænder Weberen at køre "sammenhold" til midnatstid ;0)

      Vores ejendom's, naboejendommen' og ejendommen overfor's beboere har etableret et naboskab som de fleste sikkert ville misunde.

      Unge forældre med små børn kvier sig ikke ved at spørge om vi kan holde øje med afkommet i den time de skal bruge ved Silvan eller Ikea (DÉT bliver så 2 timer)... men ungerne har så Cody at lege med og tiden FLYVER ;0)

      Fra vi sætter os med mini-Weberen og et par bøffer til os 2, går der som regel ikke mere end 3/4 til at vi sidder 8 med 3 Grills - RÅHYGGE ;0)

      Slet
  25. "Anonym" ... "Bugs" ... "Cutes" ???

    I "SCREWER" med min mind ...

    Den ene af Jer er BLÅ, den anden RØD ...

    HVEM af Jer er det jeg elsker ?

    "Cutes" vandt mit hjerte for MANGE år siden ...

    "Buggi" har irriteret mig NOGET SÅ GRUSOMT med hendes røde udtalelser ...

    Måske sidder der én eller anden halvfed stodder i netundertrøje at udnytte min naivitet ... who knows ?!

    Det ENESTE jeg med sikkerhed kan sige er: "Jeg elsker "Retcute" fordi hun skyder med en .44 Magnum at spørge "do you feel lucky today - PUNK ?" og "Buggi" falder i god jord grundet hendes omsorg for andre samtidigt med at hun sørger for at have SIT på det tørre (nemt nok hvis man har penge nok til at undvære)"

    Hvem er I ?

    SvarSlet
    Svar
    1. PS: 'Glemte at sige at "Buggi" BESTEMT har fundet en stor plads i mit hjerte - TRODS hendes RØDE tilgang til livet ...

      Slet
    2. Tak i lige måde Dog Lover. Det havde jeg slet ikke forventet ville ske uanset politisk ståsted.

      Jeg ved, at Vuggi misforstod mig en gang, da jeg provokerede andre debattører med at svinge med fanerne. Det hidsede mange op.

      Han spurgte så, om jeg ville svinge fanen sammen med ham når valget kom. Og naturligvis ville jeg da det.

      Men sådan havde han ikke forstået det. Han troede, at jeg kom i på borgen og og fejrede det sammen med ham. Fortalte hvilket tøj han ville have på osv.

      Det vidste jeg ikke lige, hvordan jeg skulle takle, for sådan havde jeg slet ikke forestillet mig, det skulle foregå.

      Så kunne jeg heldigvis slet ikke den dag og det var uden at lyve. Da var jeg kommet til skade med knæet.

      Han ønskede mig god bedring og lagde det over til at sige, hvornår jeg var klar til at møde ham. Det bliver jeg så ikke. Hu ha.

      Med dig er det anderledes. Ikke at vi skal mødes, for det tror jeg slet ikke går. Men du er så sød. Og mit hjerte banker også

      Knus fra din Buggi og din Anna

      Slet
  26. Bugs ...

    Ifald du ER pige, vil jeg lade dig vælte mig om i græsset at misbruge min krop med en bonfire brølende i baggrunden ... tror jeg ... eller noget ;oP

    SvarSlet
  27. Nu er du farlig Kenny boy. Det er da for lækkert. Jeg bliver varm i kinderne. Jeg er glad for at du ikke er afvisende for tanken. Det fornemmede jeg forleden og følte mig temmelig dum. Du kan tro jeg ville.... til tonerne fra Sweet Home Alabama fra den trådløse højtaler jeg har taget med derned. Lovin´it.

    K K K K K Anna Buggi

    SvarSlet
    Svar
    1. Allerkæreste Buggigirl ...

      "Farlig" er mit mellemnavn *GG*

      Slet
  28. God nat Kenny boy

    Du får lige denne at sove på

    http://www.youtube.com/watch?v=WXV_QjenbDw

    sov godt

    knus og kys Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. ... og en eftermiddagssang til dig: http://www.youtube.com/watch?v=_jLGa4X5H2c

      K,K&KK ;0)

      Slet
  29. Hey beloved Pirat.

    Nu skal der danses.

    http://www.youtube.com/watch?v=_XOY7lsBVpo&feature=related

    Og bagefter denne her

    http://www.youtube.com/watch?v=8bF9X7qnWro&feature=related

    Kom så i gang. Jeg er klar.

    kys din Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Annapige ...

      JEEEEZZZ hvor den musik minder mig om en fest ved den Canadiske Ambassadørbolig i 1979.

      Der var den SMUKKESTE pige jeg længe havde set.

      Hun så rimeligt beruset ud og da hun på et tidspunkt forsvandt, gik jeg ud at lede efter hende.

      Jeg fandt hende liggende med hovedet i vandkanten i den sø der var ved huset.

      AT hanke hende op og bære hende op til huset.

      Hun havde en "Tube-top" på, som gled ned at blotte den sødeste barm.

      Kald mig dum eller gentleman - jeg trak toppen op at dække brysterne, spurgte værten hvor jeg kunne lægge hende og fik anvist et gæsteværelse hvor jeg sørgede for at hun sov sikkert ...

      En uge senere ringede hun (hun havde sikkert fået nummeret af Ambassadørens knægt som holdt festen) at spørge om ikke vi skulle sés.

      Vild var min jubel - vi gik ud at spise frokost - hun sagde tak for hjælpen ... men ak ... jeg var åbenbart ikke hendes type alligevel :0(

      ÉR nu alligevel glad ved at jeg ikke benyttede mig af situationen - æren er i behold ;0)

      Slet
    2. hej igen Kenny

      Når du fortæller sådan noget, bliver jeg meget mere vild med dig. Du er så sød. Det går jo ikke u ha!!!

      Hold da op. Hvor mange ville ikke gøre noget ved hende?

      Jeg har også danset meget med det musik.
      Knus

      Slet
  30. Bugs ... Annapige ... My Precious ...

    Pr. erfaring, har jeg vist mig som værende mere end en anelse for naivt godtroende og "flink".

    Op til Skt.Hans-aften 1987, hjalp jeg "EKS"ens Far med at stable haveaffald ned på stranden til "bålet" - ligeledes fik hans genbo en hjælpende hånd.

    "(H)eksen"s nye kæreste var der også (en blegfed Enlænder som fik hendes første barn) lovede også at hjælpe med at få VORES (jeg var alene i "de gamles" sommerhus - KUN for at hive haveaffaldet ned til bålet), regnede med en smule gensidig hjælp fra naboerne.

    SVÆR var skuffelsen over at have svedt over DERES haveaffald, at se vores egen blive liggende ...

    Allerværst er det at være i Mors sommerhus og møde "HENDE"; vel vidende at faderen til hendes første barn blev "fyret" som mig ... at faderen til "HENDES" næste 2 børn også er blevet verfet ud ...

    Nu er "HUN" alenemor til 3 børn og jeg får hjerteflimmer HVER gang jeg ser hende.

    En gang for mange år siden (once upon a time) da vi var kærester - jeg arbejdede på Nakskov Skibsværft - da jeg havde hentet hende på stationen, stod vi ved et fodgængerfelt at vente på grønt ... Dér holdt en bil med Mor & Datter ved lyset - Sideruden blev rullet ned og begge pigerne kommenterede: "Hvor ÉR I bare et lækkert par - NØØØØØØØJJJJ hvor I klæ'r hinanden" - 'Glemmer det aldrig.

    Heldigvis har jeg endnu et godt forhold til hendes forældre ...

    SvarSlet
    Svar
    1. Sødeste Kenny

      Du elsker hende jo stadig. Men efter dine beskrivelser er hun ikke din kærlighed værd.

      Hvis hun kom en dag og sagde, elskede Kenny jeg er klar over hvor dum jeg har været. Men jeg kan ikke leve uden dig. Derfor er det ikke gået med de andre mænd jeg har haft. jeg er ikke holdt op med at elske dig.

      Ville du så forlade Helle og flytte sammen med hende igen?

      Har du fortalt Helle at du føler sådan for din eks kæreste?

      Jeg synes jo bare. du skal have det bedste og fortjener det. Du er så skøn en fyr. at intet er for godt til dig. Det mener jeg virkelig.

      Det er da heldigt at der er så mange km mellem os. Ellers kom jeg og rykkede dig væk fra lejligheden for en stund.

      Sov godt min allerkæreste ven, din Anna

      Slet
    2. Kæreste Anna ...

      (H)eks'en vil ALTID være min største kærlighed, men jeg vil aldrig tilgive hende at hun ødelagde halvdelen af mit liv.

      Jeg vil aldrig svigte Helle ... uanset hvor meget "HENDE" tryglede og bad - at jeg så bløder indvendigt når jeg ser hende, har jeg efterhånden lært at leve med.

      Jeg havde ingen kæreste i 22 år efter at hun skred.

      Selvfølgelig var jeg "sammen" med en masse piger, men ingen af dem fik lov at komme "tæt" på mig - faktisk lod jeg min "hævn" gå ud over alt for mange rigtig dejlige piger.

      Dét stod på i 10 år, hvor jeg 3F'ede (Find 'em, Fuck 'em and Forget 'em) i hundredevis af pigerne i byen - helt op til 3 forskellige på en dag (jeg skammer mig) ... lige indtil 1 af "ofrene" skrev et 3 sider langt tætskrevet brev, hvor hun skældte ud over at jeg ikke kom videre og glemte "HENDE" - Bebrejdelserne fløj: "Hvordan kunne jeg være bekendt at lægge op til det helt store og så bare smide ud som var pigerne brugt toiletpapir" ...

      DÉT ramte så dybt at jeg gik i cølibat i 12 år indtil Helle fik sat kløerne i mig - OVER INTERNETTET.

      Vi havde "chattet" og talt i telefon i et halvt år uden at have set hinanden, men jeg var forelsket.

      En dag inviterede hun mig hjem til Aalborg - STOR var min overraskelse over at hun var en STOR pige, men ... hvad hjertet er fuld af *s*

      Jeg elsker min Helle på en anden måde ;0)

      K,K&KK
      Din Kenny *s*

      Slet
    3. PS: Du spurgte for lang tid siden hvilken øjenfarve jeg har - Brune ;0)

      Slet
  31. kæreste sødeste Kenny

    Jeg tror ikke jeg kender nogen, der er så ærlig omkring sig selv, som du er. Det holder jeg så meget af og er vild imponeret af dig.

    Så er der en ting mere, vi har fælles, og det er brune øjne. Sorry, at jeg ikke kan huske, at du svarede på det. Dårligt af mig.

    Jeg har også tænkt på, om du er stor. Jeg ved, at du er rimelig høj, men anede ikke hvordan du ellers ser ud. Det ved jeg så nu, hvor jeg så dig som pirat Jack. Og jeg kan li` det jeg ser.

    Jeg er ikke stor, selvom jeg føler det selv. Jeg har efter den knæskade taget på, for første gang i mit liv lige bortset fra mine graviditeter.

    Jeg sad jo temmelig stille og spiste det samme som jeg plejer og lige lidt mere til, når jeg sad og læste bøger eller kedede mig.

    Nu bruger jeg str 38 i kjoler og bukser, hvor jeg før brugte 36 i kjoler og str 27 i bukser. Nu cross trainer jeg vildt meget for at blive fit for fight, og tabe mig, så jeg igen passer mit tøj. Det er den eneste form for motion der ikke belaster knæet.

    Det lyder måske lidt krukket, men det er slet ikke tilfællet. Jeg har altid været tynd og i god form. Det er jeg bestemt ikke nu. Og det er uvant og ufedt for mig.

    Derfor jeg har også fået den menisken skade. Simpelthen fordi jeg gav den fuld hammer med de heste jeg skulle sælge til tyskerne.

    Det skulle jeg nok ikke lige have gjort, for knæet kunne ikke holde, da der ikke var mange muskler på det ben, som havde været brækket.

    Sjovt at du mødte Helle på den måde. Er hun en jaloux type?

    Min kæreste og jeg mødte hinanden på gymnasiet. Han gik i HF og jeg i gym. Han er københavner og jeg er fra Jylland. Jeg er dyrlæge og jeg er psykolog. Men har orlov og har en psykisk syg pige i pleje.

    Kommunen ville bare af med bøvlet og jeg kendte hende lidt fra den psykologiske rådgivning, så jeg blev spurgt om jeg kunne have hende boende. Jeg får det særdeles godt betalt. Det er underligt med det offentlige.

    De har ingen penge men når problemerne bliver for svære er der ingen smalle steder. Og det går helt udover forventning. Hun får ikke engang medicin længere. Det er så dejligt. Hun har også helt ændret udseende. Psykiateren troede ikke sine egne øjne sidst han talte med hende.

    Nå sikken megen personlig tale her. Ikke mere denne gang.

    Mange kys til min elskede Kenny fra din for altid Anna

    SvarSlet
    Svar
    1. Hej igen my sweet ...

      Det med de brune øjne var fordi du spurgte længere oppe i tråden uden at jeg svarede - MY bad ;0)
      _____________________________

      Du er jo en regulær "Florence Nightingale" i mere end én forstand ;0)
      _____________________________

      Nu har vi booket Hotel til de første 2 dage i Milano, booket en leje-bil, Hotel i MARANELLO, "The Grand Tour" på Ferrari fabrikken (GUDS EGET LAND), Hotel til de sidste dage i Milano og købt en TomTom GPS så vi kan finde vej dernede - Vi er så småt ved at være klar ;0)

      Slet
    2. Det lyder da spændende Kenny.

      Tom Tom er en god investering. Da vi på en tidpunkt var på Mallorca, lejede vi også en bil. Tom tom førte os af små gader vi ikke havde troet var farbare, så vi så og oplevede en masse, som vi slet ikke ville have gjort uden.

      Nu har vi en Garmin, men grafikken er ikke nær så god som på Tom tom.

      Så I har al mulig grund til at glæde jer. Og Farrari fabrikken, hvor blæret. he he.

      Hvornår skal I afsted?

      K;K%KK
      Anna

      Slet
    3. Vi tager afsted d.13/09 (heldigvis ikke en Fredag - jeg lider af "triskeidecafobi" *G*) og er hjemme igen d.18/09.

      Vi købte TomTom'en fordi det næsten ville koste lige så meget at leje den sammen med bilen - Helle brugte den idag idet hun skulle ned at "reparere" noget regnskabsrod i en af hendes arbejdspladsers andre afdelinger. Måske vi får brug for den når/hvis vi engang skal til Kirke Hyllinge ;0)

      Overboen passer Cody om formiddagen og papknægten er hjemme om eftermiddagen (han er iøvrigt kommet ind på DTU :0).

      I disse dage passer vi overgenboens lejlighed og fodrer datterens fisk mens familien er på ferie.

      Jeg blev tvunget med derop iaftes - Helle var nervøs for at en af fiskene var død og skulle fiskes op "DÉT kan jeg ikke kapere" - hun har vist aldrig været lystfisker *LOL*

      'Håber at det går bedre med dit knæ !?

      K,K&KK som altid
      Din Kenny ;0)

      Slet
    4. aller sødeste ven Kenny

      Du viser mig omsorg og jeg bliver varm om hjertet. Der skal dog ikke så meget til, når det er dig.

      Super for knægten, at han er kommet ind. Det er jo lige det, at har de karakterene og A fagene så er alle veje åbne for dem.

      Da vi kørte meget i Sverige havde vi Garmin på, fordi den var opdateret, men Tom tom var også tændt, da den kunne vise alle små og store søer.

      Skal jeg have en ny på et tidspunkt bliver det en Tom tom igen.

      Jeg har lige givet min ene datter en Garmin, der har evig gratis opdatering.

      Det er faktisk smart, for dem, vi har haft, er blevet for gamle grundet nye veje. Og opdatering har kostet lige så meget som en ny.

      Jeg er nødt til at have GPS med, når jeg skal til Tyskland med hestetrailer. Der skal jeg ikke køre forkert.

      Skal I så være afsted i 5 dage?

      Hvor er det fedt at jeres søde overboer vil passe Cody, så han ikke skal i pension. Det er guld værd med sådan et naboskab.

      M h t knæet, har både praktiserende læge og ortopædkirug ferie, så jeg venter på at de kommer på arbejde igen. Så jeg kan finde ud af hvad der skal ske.

      Nå men nu vil jeg i seng. God nat min dejlige fyr. Sov godt din Anna

      Slet
  32. Hej Annpige ...

    'Fik lige endnu et "imageboost" forleden (din var den første *S*).

    'Gik 2'eren med Cody og lagde et smut ind forbi "vandingshullet".

    Der sad 8 unge mennesker som lige havde fået fri fra Norgesbåden - 5 YNDIGE piger blandt dem.

    De har vel været mellem 25 og 40 år.

    Der var især én lyshåret som fangede mit blik og jeg ville lyve hvis jeg påstod at jeg ikke flørtede en smule *G*

    De sad ved et af bordene - jeg sad ved baren.

    På et tidspunkt kom den lyshårede op til baren med en kollega at bestille.

    Hun smygede sig op af mig at gnide lår så INTET kunne misforstå's.

    SVÆRT var det at skulle holde masken - ISÆR da hun hviskede til veninden: "Der kan du se ... ingen respons" ...

    At Testosteronen pumpede i hele kroppen ved følelsen af en smuk ung pigekrop mod min egen, gjorde det SÅ meget sværere for mig ikke at hviske hende i øret: "Du KAN tro at jeg er tændt på dig, skal vi gå ud på "damernes" sammen !?" ... (PS: Det havde et par af hendes kolleger gjort et par gange *LOL*).

    Der ÉR tidspunkter hvor man(d) ønsker at være single og frivol igen *G*

    K,K&KK
    Din Kenny

    SvarSlet
    Svar
    1. dejlige Kenny

      Jeg elsker dig, fordi du er så ærlig. Det har jeg tit set, men ingen siger det. Det gør du.

      Det er så lækkert, at nogen ser dig, som en smuk pige. Og nyd det da.

      For når du kommer hjem, så har Helle.

      Jeg kan godt forstå det. Du er jo så dejlig, at du må opleve det ofte.

      Sådan en smuk pige, hun er sikkert ikke så sjov at være sammen hver dag. Men det er Helle. Men derfor kan du jo godt nyde det.

      Jeg er ikke smuk, men da jeg var hos fys. syntes jeg godt nok, at han hængede over mig, men jeg tænkte, at det nok var nødvendigt.

      Men så spurgte han om, jeg ville med ud spise sammen med ham, for han var blevet lidt vild med mig. Jeg blev helt genert. Men jeg fik sagt til ham, at det kunne jeg ikke, rigtig kluntet. Øv hvor var jeg dum at høre på. he he

      knus og kys din Anna

      Slet
    2. Nej da

      Det er da behæftet med en masse fejl. Det hedder selvfølgelig hang over, og når du kommer hjem, så har du Helle. Skulle der stå.

      Beklager!!!!

      Slet
    3. Ro på kære ven ;0)

      Jeg kan sagtens læse indenom *S*

      Iøvrigt er jeg sikker på at du ÉR smuk ;0)

      Slet
    4. kæreste Kenny

      Jeg har bøvlet med at sætte et billede af mig selv ind her, så du ved selvsyn kan ændre din illusoriske opfattelse.

      Men som PC imbecil er det ikke lykkedes. Desværre.

      Håber ikke du bliver sur, når jeg skriver mindre flatterende til dig på EB. For det har ikke dybere mening for mig. Du er min skønne fyr, som jeg ikke mødte, dengang vi begge var fri.

      Min kæreste er også københavner, så det har ikke været specielt uvangt for mig at vende bilkket mod København he he.

      vi har vores respektive kærester og flygtige beundrere, der forskønner vores tilværelse en smule.

      Knus og mange kys din Anna

      Slet
  33. Kære Annapige ;0)

    Din "dybere mening" med individets samfundsmæssige indsats, forsvandt for mig da skatten oversteg 50%, at der blev indført skat af skat (moms), yderligere skatter af skat i form af Augifter, Ekstra-Augifter, Tilskud, Bidrag og hvad der ellers er blevet indført af skatter af allerede skattebelagte indkomster.

    SvarSlet
    Svar
    1. Min søde Kenny

      Jeg synes ikke, vi at ødelægge dette forum med politik.

      Men jeg vil da gerne sige, at jeg har betalt kassen og mere til for arveafgift. Og jeg har betalt topskat i al den tid det har eksisteret.

      Tror at jeg er vild med det? Overhovedet ikke.

      Og når jeg ser min lækre farrari røde Camaro stå i Sverige, og der så kommer sådan en helt ung mand, der ikke er mere end højest 20 år og sætter sig ind i den, så kan det godt rykke i mig.

      Men lige tilbage, så kan alle politikere blå som røde kun kende en vej og det er at øge afgifter og skat når de skal bruge penge.

      Så det gider jeg ikke at hyle over. Vi har valgt at bo i Danmark og så er det sådan uanset hvem, der regerer.

      Så jeg vil hellere tale om alt muligt andet. Det håber jeg også, du vil

      Kan du give mig en ide til hvordan jeg lægger billede ing af mig selv? Jeg har opgivet det.

      Knus Anna

      Slet
    2. Sweet Anna ;0)

      Du kan ikke indsætte billede hér på bloggen, men du kan da sende et til min E-Mail (hvis du har cut/pasted den da jeg havde den på for ikke så længe siden) !?

      Ellers kan du da også etablere din egen blog på Blogspot ;0)

      K,K&KK
      Kenny

      PS: Jeg KAN ikke forstå at du ikke vil indsé at rød stues ENESTE måde at fremføre sig, er ved at føje misundelsesflokkens krav til højere beskatning (i alle former), hvor blå stue søger den begrænset for så vidt muligt.

      Apropós din "Ferrarirøde Camaro":

      Helle og jeg har en årlig indkomst på omtrent 700.000.-.

      Dét til trods, havde jeg ikke råd til at "arve" min Fars 20 år gamle Lexus (som vi højst kunne sælge for 40.000.- selvom vi skulle betale 170.000.- i registreringsafgift) og sætte den i stand.

      Det har min bror så gjort istedet og har kostet ham 220.000.- efter skat (han betaler topskat), så allerede dér har "staten" tjent op mod 4-500.000.- fordi han/vi ikke nænnede at SKROTTE Fars mest elskede dyt, hvilket havde været MEGET billigere.

      At se hvordan asylansøgere koster skatteyderne 1 MILLIARD årligt alene i HUSLEJE, kan da kun betragtes som en dårlig investering, idet det er BEVIST at alt for mange af "dem" hverken vil eller kan opføre sig som de "gæster" de ER i vort land.

      Igår stod jeg at se ud ad viduet ... der kørte 2 af vore "kulturberigere" cykelræs på fortorvene omkring såvel vores, som ejendommen overfor.

      Jeg KUNNE ikke dy mig at råbe: "KOM NED FRA FORTORVET", hvortil den største af dem svarede igen med: "SIG LIIIGE DÉT IGEN", at fortsætte.

      Dér hentede jeg kameraet at forevige lovbruddene.

      Der er SÅ mange små børn i ejendommene som løber ud på fortorvet når hoveddøren bliver åbnet - jeg kunne lige forestille mig hvad der ville ske hvis en af dem blev kørt ned af Ali på cyklen: "Har du problem man' ... hvorfor du ik' sørg' for din ung' ik' løbe på fortov ... er du RACIST ?!" ...

      At se rød stue kamouflere deres import af røde stemmer ved at skjule importen bag ord som "medmenneskelighed", "sympati", "velvilje" oa., giver mig en aldeles dårlig smag i munden.

      Det viser sig nu at DANSKE virksomheder har flere ansatte i udlandet end herhjemme - hvorfor: "Driftsomkostninger (lønninger, skatter, energi) er for store til at drive rentabel forretning herhjemme" = højere skatter ... Hørt/set på TV2 news imorges ved 8-tiden.

      Det var iøvrigt DÉT du kaldte "noget vrøvl" da jeg sagde det samme i en tråd på EB forleden.

      Man KAN ikke få folk til at yde en ekstra indsats uden at de føler sig belønnet derfor - hvorfor mon DU træner dine heste trods smadret knæ ? - Fordi DU får "noget ekstra" ud af det.

      Øjensynligt får DU så pas "ekstra" ud af DIN indsats, at verdens højeste skattetryk ikke har nogen synderligt negativ indflydelse på DIN tilværelse.

      Du VED at jeg kender nogle "bænkeriddere" ... af disse er der nogle få som jeg med glæde i hjertet "yder noget ekstra" til/for ... DÉT endda uden at være tvunget til det.

      At jeg i samme øjeblik ser en flok andre for hvem jeg er TVUNGET til at "støtte" ved at blive flået i hoved og røv (pardon my French), gør derimod ONDT.

      Ét af disse statssubsidierede individer, er han som bankede de 3 øverste fortænder ud af min mund.

      AT sagsøge ham ??? *LOL* Han ville bare få flere af skatteydernes penge udbetalt for at dække omkostningerne = højere skatter.

      Højere skatter = større arbejdsløshed = højere skatter = større arbejdsløshed ... osv.

      Slet
  34. Bugs ...

    Af uvisse årsager har jeg svært ved at tro at du er så rød som du giver udtryk for at være.

    Jeg tror at du "bare" er en typisk Dansker for hvem livet er en dans på roser - uanset indsats eller manglende ditto.

    Nu VED jeg (dvs. at du har overbevist mig om at du knokler med dine heste) at du ikke er en: "lad komme hvad komme vil" type.

    Jeg kan derimod ikke forstå din påståede "forståelse" af at rød stue har en positiv indflydelse på Danmarks såvel konkurrenceevne som velfærdssamfund.

    At du ikke kan/vil indsé at vores (Danmarks) "velfærd" bliver undergravet af netop rød stue, er mig en komplet gåde.

    "Mindre for mere" synes at være devisen.

    Hvis jeg var dig, ville jeg nok passe mere på digselv end andre.

    Min salige Far betalte omkring 600.000.- årligt i "personlig sygeforsikring" ... GAD vide hvad han betalte i skat før han havde dem.

    Han havde hus i Spanien OG herhjemme ... 'betalte skat både her og der.

    "Skat" er helt i orden og nødvendig, men OVERDREVEN ditto er decideret samfundsnedbrydende.

    Du VED at jeg "elsker" dig, men du kan også bringe mit p*s i kog når du som "velhaver" giver rød stue "carte blanche" til yderligere at flå befolkningen.

    K,K&KK
    Din eneste Kenny ;0)

    SvarSlet
    Svar
    1. sødeste Kenny

      jeg tænker så meget på dig.

      Min kæreste er LA. Og vi diskurerer ikke så tit politik. he he.

      Jeg er der eneste der kan ride disse heste. Der er en rigtig dygtig sød pige, som gerne ville gøre det, for at hjælpe mig, men tyskerne vil kun have dem, hvis jeg har redet dem i nogle klasser op.

      Og derfor knokler jeg. De skal afsted i dette år, fordi de skal bruge dem i Tyskland, og ellers skal jeg ride dem en klasse op mere. Og det gider jeg ikke.

      Jeg vil gerne prøve at se om, jeg kan give dig en mail med billede, men så skal jeg lige have den igen.

      Og så synes jeg ikke, at der er så meget forskel på Rød og Blå. Ikke for mig.

      Men vi bliver ikke enige om det. Men skide være med det.

      Det du fortalte mig om den yndige unge pige forleden har du fortalt Helle det?

      Det har jeg tænkt på. At jeg kunne tænke mig en kærestem som jeg kunne sige sådan noget til ham. Og at han fortalte mig sådan noget.
      Det kan jeg ikke. At være ærlig her er også, at man ikke altid siger alt. he he

      Knus og kys din Anna

      Slet
    2. Kenny

      jeg mente herhjemme hos mig.

      Slet
    3. Kæreste Annapige ;0)

      At jeg smutter forbi "vandingshullet" i ny og næ når jeg går tur med Cody, er KUN for at nyde en Humle i selskab med resterne af det publikum jeg har "tended".

      At en del af Norgesbådens personale var til stede den ene dag, er RIGELIG grund til at Helle ville forbyde mig at slå et smut forbi - hun er MEGET jaloux, så NEJ jeg fortæller ikke den slags :0/

      K,K&KK

      Slet
  35. søde dejlige Kenny

    Tænk hvis hun så, hvad jeg skrev. Uh ha. Det ville ikke være godt. Min kæreste skal heller ikke vide noget. Og det er så ærgeligt, at man ikke kan være åbne og ærlige overfor hinanden.

    Hvis du var min kæreste skulle bare fortælle mig sådan noget. Det ville gøre mig tryg.

    Hvordan kan Helle undgå at bemærke, hvordan du har det, når du ser din eks. kæreste?

    Jeg ville se sådan noget lige med det samme og blive ked af det, hvis du ikke delte det med mig.

    Jeg kan slet ikke forstå, at man kan forbyde hinanden at gøre noget.

    Hvor er tilliden så henne? hvad får man ud af at begrænse hinanden? Ikke noget særlig godt, hvis du spørger mig.

    Man kan kender sine egne grænser, men ikke sætte grænser for andre.

    Men sådan er vi jo så forskellige.

    Jeg har gemt din mail, så du kan godt slette den igen. Tak for den.

    K,K&KK

    SvarSlet
    Svar
    1. Min Annapige ;0)

      Helle og jeg er MEGET sportsfixerede - på fjernsynet altså.

      Hun bliver stiktosset på mig hvis jeg kommenterer en flot sportstrænet kvindekrop undervejs.

      I aftes da vi så Hammerkast konkurrencen, følte jeg mig nødsaget til at komplimentere Guld-vinderen at hun ikke lignede nogen/NOGEN af de øvrige deltagere ... hun var "muskuløs" (bevares), men i forhold til de øvrige deltagere var hun et langt tyndt spir.

      Helle blev straks sur at fortælle: "Det' altså ikke FEDT der sidder på de store af dem - det' muskler, de er toptrænede og de ville sikkert også kunne løbe en Marathon ..." ... MY ASS *LOL*

      Da så herrerne skulle løbe 4x400M stafet, måtte/MÅTTE hun bare kommentere størrelsen på bulerne i bukserne - DÉR stod jeg bare af - HUN må gerne kigge ... *GG*

      K,K&KK ;0)

      Slet
    2. Undskyld min kenny boy

      Jeg kom til at grine. Jeg kan næsten ikke forstille mig, at hun kan blive sur over det. Er det ikke for sjov?

      Det må da være lidt svært. Du kan hurtig komme til at sige noget, hvor Helle bliver sur.

      Da er jo aå mange kønne piger. Det sådan jeg i hvert fald. Og så må fyrene også synes det, tænker jeg.

      Jeg synes, du har det lidt hårdt. Du er jo en mand. Der må være meget, du ikke siger til hende. For det er ærgeligt, hvis man ikke har så sjovt sammen.

      Knus min dejlige Kenny.

      Slet
    3. No worries Annapige ;0)

      'Rart at få dig til at grine - som jeg gjorde da Helle sagde det med at de "store" hammerkastere var toptrænede atleter (jeg måtte kigge væk for ikke at flække på langs) *G*

      Hun bliver hurtigt jaloux, men heldigvis fanger hun sigselv i disciplinen og bliver hurtigt rolig igen - Det KAN være at jeg virker lidt provokerende når jeg sidder at savle *G*

      Helle er mærkelig ... Vi kan lynhurtigt blive enige om hvilke kvinder og mænd er lækre og smukke ...

      Mænd:

      Colin Farrell

      Bruce Willis

      Dean Martin *G*

      Matt Dillon

      Jean Claude Van Damme

      Clint Eastwood

      Vin Diesel

      George Clooney

      Matt Damon

      Tom Cruise

      David Beckham

      Brad Pitt

      Mark Webber

      Jenson Button

      Antonio Banderas

      Drengene fra NCIS

      Drengene fra NCIS-LA

      Drengene fra Hawaii 5-O

      MANGE af drengene fra OL

      Mfl.

      Kvinder:

      Cameron Diaz

      Jennifer Garner

      Vores overbo (Christian & Helles nabo)

      Sandra Bullock

      Julia Roberts

      Meg Ryan (da hun var botox-fri)

      Lucy Liu

      Drew Barrymore

      Pigerne fra NCIS

      Pigerne fra NCIS-LA (også "Hetty")

      Pigerne fra Hawaii 5-O

      MANGE af pigerne fra OL (ISÆR højdespringerne, men det er kun mig *s*)

      Mfl.

      Hvem er dine favoritter ?

      K,K&KK

      Slet
    4. Pu ha Kenny boy

      Det er lige det med at huske dem. Det er også nogle gange deres roller, der gør dem lækre, synes jeg.

      Christian Bale er smuk

      Johnny Deep

      Shai laBeouf

      Jason Statman er sexet

      Matt Demon

      Cris Cornell

      Jeg har ikke mere tid nu til at finde dem frem.

      Følgeton senere he he Ellers enig i dem, du har fundet på, nær Tom Cruise. Han hitter ikke hos mig.

      Knus og kys din Anna

      Slet
    5. Kæreste Annapige ;0)

      HVORDAN KUNNE JEG GLEMME JOHNNY DEPP :0(

      Jason Stratham "Transporter og Death Race" ... WOW ... ;0)

      Jeg er klar til at sætte en æske humle på spil i et væddemål om at den eneste grund til at du ikke bryder dig om Tom C, er fordi han er medlem af Scientology !

      De forsøgte iøvrigt også at "hverve" mig i 1978 - lige før jeg tog til USA.

      Jeg takkede nej og smuttede midt i "interview"et.

      Ser jeg mig tilbage, KUNNE de måske have fremmet en karriere i Hollywood - hvem ved !?

      Dét som "tændte mig af", var at de forlangte "10'ende" af eventuelle fremtidige indkomster ...

      Nu befinder én sig i Danmark at erlægge "90'ende (med alle skatter, skjulte ditto, afgifter, tillæg, tilskud, bidrag, moms ol.) medregnet" ...

      'Glemmer aldrig en dag jeg stod at vente på bussen på Hollywood Boulevard - 'Havde lige taget de 13Kg muskler på, som jeg manglede da jeg rejste hjemmefra.

      Der stod en trunte som også ventede på bussen ... hun spurgte:

      "Army ?" - "no !"

      "Navy ?" - "No !"

      "Air Force ?" - "No !"

      "Marines ?" - "Nope ... I'm just a dude from Denmark !" ...

      Det var en FED fornemmelse at blive "savlet over" ...

      Af uvisse årsager tabte jeg de 13Kg på 2 mdr. da jeg kom "hjem" - der er ét eller andet uforklarligt surt ved Danmark - Janteloven måske ???

      Trist er det, at det nu er 33 år siden, at have mistet "mullerne", fået topmave (en lille én) ...

      En ringe trøst er det dog endnu at opleve positiv opmærksomhed fra såvel jævnaldrende som yngre piger og drenge ('KAN nu godt undvære drengene's *G*).

      K,K&KK ;0)

      Slet
    6. PS: 'Glæder mig til at se din pige-liste ;0)

      Slet
    7. Hej dejligste Kenny

      Har sendt en mail til dig.

      Er spændt på at du gider skrive til mig efter du har set hvordan jeg ser ud.

      Knus Anna

      Slet
    8. Kæreste Kennny

      jeg glemte

      Vince Vaughn, han er lækker, når han ikke er for tyk.

      Pigelisten

      Caroline Flemming

      Kate Hudson

      Catherine Seta Jones

      Halle Berry

      Megan Fox

      Jenifer Lopes

      Og der er mange flere men kan ikke lige finde på flere nu.

      Og så dem, du har skrevet.

      Du taber en kasse til mig. Det er ikke p gr a at han er i Scientology. Jeg bryder mig ikke om hans udseende.

      Knus og Kys din Anna







      Slet
    9. silence all over

      buggi

      Slet
    10. pigelisten skal også indholde

      Beyonce

      Gwen Stefani

      Shakira

      Slet
    11. ABSOLUT ...

      For slet ikke at glemme et par af de "gamle":

      Lauren Hutton (Hvor hun spillede sammen med Tom Selleck: http://www.imdb.com/title/tt0087589/ SUPER film iøvrigt)

      Cybill Shepherd (Da hun var i "Moonlighting" med Bruce Willis og i DÉN grad lignede min gamle "HENDE")

      Audrey Hepburn

      *Knus*

      Slet